umjetna ili sintetička tikovina BIOGRAD

Ugradnja sintetičke ili umjetne tikovine

Facebook
Twitter
LinkedIn

Naš dragocjeni klijent nedavno je izrazio želju za unapređenjem svog plovila, posebno tražeći umjetnu ili sintetičku tikovinu. Kako bismo udovoljili njegovim zahtjevima, odlučili smo se za vrhunsku tikovinu od renomiranog nizozemskog proizvođača TopDEK, koju smo s uspjehom ugradili na njegovom plovilu Merry Fisher.

Rezultati su više nego zadovoljavajući. Osim estetskog dojma, vrijednost plovila značajno je porasla s novim dodatkom. Umjetna tikovina ne samo da pruža izvanredan vizualni dojam, već i eliminira problem slizanja, čime se povećava sigurnost na brodu. Osim toga, korisnici sada uživaju u odsustvu potrebe za redovitim čišćenjem, budući da materijal odbija prljavštinu i ostale nečistoće.

Jedna od ključnih prednosti koju smo postigli ugradnjom tikovine TopDEK je smanjenje potrebe za održavanjem. Naš klijent sada može u potpunosti uživati u plovidbi, bez gubitka vremena na redovito održavanje tradicionalnih tikovih paluba. Ovo poboljšanje ne samo da štedi vrijeme već i novac, čineći plovidbu ugodnijom i praktičnijom.

Ovaj projekt nije samo unaprijedio izgled i funkcionalnost plovila, već je i ispunio specifične zahtjeve našeg klijenta. Radujemo se budućim prilikama da pružimo vrhunska rješenja koja unapređuju plovila i zadovoljavaju potrebe naših klijenata.